Трафарет для виготовлення посипок на кондитерські вироби.
Трафарети виготовлені з пластику 0,3мм
Пластик 03мм – прекрасний для тортиків та айсингу, має сертифікат для роботи з харчовими продуктами. Мити під теплою водою. При митті не терти дротиком і твертими щітками, використовуйте губки, або напір води. Не мити в посудомийній машині, не сушити в духовій чи мікрохвильвій печі, або на відкритому вогні.
Розміри декору
у трафареті 15х15см розмір зірочки – 6мм
у трафареті 20х20см розмір зірочки – 9мм
у трафареті 30х30 см розмір зірочки – 14мм.
Щоб скористатися трафаретами для айсингу, слід виконати наступні кроки:
1. Підготовка айсингу: Приготуйте айсинг згідно з рецептом. Досягніть бажаної консистенції, додавши або воду для рідших, або цукру для гущих.
2. Оберіть трафарет: Виберіть трафарет з відповідним зображенням або орнаментом.
3. Закріпіть трафарет: Помістіть трафарет над або на поверхню, торт чи печива і закріпіть його так, щоб він стояв стійко.
4. Нанесіть айсинг: Використовуйте лопаточку чи ніж, щоб рівномірно нанести айсинг через отвори трафарету.
5. Видаліть трафарет: Обережно вийміть трафарет, залишаючи зображення або візерунок на поверхні.
6. Повторіть за потребою.Ай
7. Сушіння: Дайте айсингу висохнути перед подальшими діями або декоруванням.
Не забувайте експериментувати з кольорами та комбінаціями трафаретів для створення унікальних дизайнів!